Scooterrijder komt ten val en belandt tegen lantaarnpaal, zwaargewond naar ziekenhuis

Scooterrijder komt ten val en belandt tegen lantaarnpaal, zwaargewond naar ziekenhuis

Geplaatst op 5 juni 2024, om 07:17 uur

UITGEEST – Op de Geesterweg in Uitgeest is dinsdagnacht een scooterrijder zwaargewond geraakt bij een ongeval.

Ter hoogte van de Populierenlaan ging het mis, de scooterrijder kwam met hoge snelheid ten val en belandde tegen de lantaarnpaal. Toegesnelde hulpdiensten hebben het slachtoffer ter plekke eerste hulp verleend, ondertussen was het traumateam vanuit Amsterdam gearriveerd.

Het slachtoffer is hierna met de trauma-arts in de ambulance met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De politie heeft de weg rondom het incident afgesloten en doet uitgebreid onderzoek naar het ongeval. Hoe het heeft kunnen gebeuren is niet duidelijk.

Foto’s Mizzle Media / Mexx van der Lieuw