15-jarige Amelia vermist, politie maakt zich zorgen

15-jarige Amelia vermist, politie maakt zich zorgen

Geplaatst op 5 juni 2024, om 09:38 uur

DEN HAAG – De politie maakt zich zorgen over de 15-jarige Amelia Turowska, die sinds vrijdag 31 mei vermist wordt uit Den Haag. Het meisje is voor het laatst gezien op de Meppelweg, aan de zuidkant van de stad.

Amelia heeft donkerblond haar tot op haar schouders en grijsblauwe ogen. Ze is 1,76 meter lang. Op het moment van haar verdwijning droeg ze een zwarte jas, een witte blouse en een spijkerbroek. Ze had een zwarte handtas bij zich en een koffer, waarvan de kleur niet bekend is.

Mensen die informatie hebben over de verblijfplaats van Amelia worden dringend verzocht contact op te nemen met de politie via telefoonnummer 0800-6070.

Foto: Politie