Verdachte (21) aangehouden voor dood Johnny Ponson

Verdachte (21) aangehouden voor dood Johnny Ponson

Geplaatst op 7 juni 2024, om 10:49 uur

AMSTERDAM – De recherche heeft in het onderzoek naar de dood van de 65-jarige Amsterdammer Johnny Ponson een verdachte aangehouden. Zaterdagmiddag 30 maart troffen agenten het levenloze lichaam van Ponson onder verdachte omstandigheden in zijn woning in de flat Gravestein aan. Hij bleek door een misdrijf om het leven te zijn komen en de politie startte direct een Team Grootschalige Opsporing (TGO) op.

Dat onderzoeksteam verrichte dinsdagochtend 4 juni in Beverwijk de arrestatie. De aangehouden 21-jarige man uit Amsterdam wordt verdacht van betrokkenheid bij de dood van Ponson. Hij zit vast en wordt vrijdag 7 juni voorgeleid aan een rechter-commissaris. In belang van het onderzoek deelt de politie op dit moment niet meer informatie over de verdachte, de precieze verdenkingen tegen hem en de zaak in het algemeen.