Vrouw (25) overleden na verkeersongeval eerder deze week

Vrouw (25) overleden na verkeersongeval eerder deze week

Geplaatst op 8 juni 2024, om 19:39 uur

LEIDEN – Op de kruising van de Koninginnenlaan met de Lammenschansweg in Leiden vond woensdag 5 juni rond 16.45 uur een aanrijding plaats tussen een personenauto en een scooter. De hulpdiensten rukten met spoed uit. Het slachtoffer, een 25-jarige vrouw uit Leiden, overleed zaterdag 8 juni aan haar verwondingen. De politie onderzoekt de toedracht van het verkeersongeval.

Op woensdag 5 juni kwam er een melding van een ernstige aanrijding tussen een voertuig en een scooter op de kruising van de Koninginnenlaan met de Lammenschansweg. De kruising was enige tijd afgesloten in verband met het onderzoek door de Verkeersongevallenanalyse (VOA) van de politie. De hulpdiensten rukten met spoed uit en het slachtoffer is direct behandeld. Onder politiebegeleiding is de vrouw naar het ziekenhuis gebracht.

De 25-jarige vrouw uit Leiden overleed zaterdag 8 juni aan haar verwondingen. Het onderzoek door Opsporing Team Verkeer naar de toedracht loopt nog op dit moment.