Tweede lichaam gevonden in Maas bij Lomm

Tweede lichaam gevonden in Maas bij Lomm

Geplaatst op 8 juni 2024, om 20:47 uur

LOMM – De politie heeft een tweede lichaam aangetroffen in de Maas nabij Lomm. Vermoedelijk gaat het om de tweede persoon die sinds zondagochtend vermist was na in de rivier te zijn beland. De politie onderzoekt nog de identiteit van het lichaam.

Op zondagochtend vielen twee Duitse mannen van 21 en 22 jaar in de Maas nadat een telefoon in het water was gevallen. De mannen waren sindsdien vermist. Gisteren werd het eerste lichaam gevonden in de rivier bij Grubbenvorst, waarbij later werd bevestigd dat het om de 22-jarige man ging.

Zaterdag om 14:00 uur ontving de politie een melding van een stoffelijk overschot in de Maas nabij Lomm. De politie doet verder onderzoek naar de identiteit en de omstandigheden van het incident.