Stoffelijk overschot in Maas gevonden, onduidelijk of het om vermiste Duitser gaat

Stoffelijk overschot in Maas gevonden, onduidelijk of het om vermiste Duitser gaat

Geplaatst op 7 juni 2024, om 14:12 uur

GRUBBENVORST – Vrijdagmiddag hebben hulpdiensten een stoffelijk overschot gevonden in de Maas bij Grubbenvorst. De politie onderzoekt of het lichaam behoort tot een van de twee drenkelingen die sinds zondagochtend vermist zijn. De straat Grubbenhove, die aan het water ligt, is door de politie afgezet.

Het incident begon toen twee Duitse twintigers in de Maas sprongen nadat een van hen zijn telefoon in het water had laten vallen. Een 36-jarige man uit Venlo sprong het water in om hen te helpen en wist op eigen kracht de oever te bereiken. De zoekactie naar de vermisten heeft sindsdien voortgeduurd.