Twee personen met brandwonden op straat aangetroffen, mogelijk na conflict

Twee personen met brandwonden op straat aangetroffen, mogelijk na conflict

Geplaatst op 4 juni 2024, om 08:50 uur

MAASTRICHT – Maandagavond werd er melding gedaan van een mogelijk conflict op De Beente. Toegesnelde hulpdiensten troffen daarop twee gewonde personen aan. De politie heeft onderzoek opgestart om te achterhalen wat er zich deze maandagavond aan De Beente heeft afgespeeld.

Rond 22:30 uur maandagavond kwam er een melding van een mogelijk conflict op De Beente in Maastricht. De politie is daarop ter plaatse gegaan en trof op straat een man en een vrouw aan die beide brandwonden hadden. Door de ambulancedienst zijn beide personen van de benodigde medische zorg voorzien en naar het ziekenhuis vervoerd.

Op dit moment wordt nog onderzocht of de verwondingen inderdaad het gevolg zijn van een conflict tussen beide. Op dit moment wordt er vanuit gegaan dat er geen derden bij betrokken waren. Onderzoek moet dat nog definitief uitsluiten. Ten behoeve van dat onderzoek is de omgeving van De Beente afgezet. Daarnaast wordt er op dit moment gesproken met mogelijke getuigen.

Foto’s: Orange Media