Aanhoudingen in onderzoek overlijden 18-jarige Ryan al Najjar

Aanhoudingen in onderzoek overlijden 18-jarige Ryan al Najjar

Geplaatst op 4 juni 2024, om 09:10 uur

JOURE – De politie heeft op 3 juni in Joure twee verdachten aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het overlijden van de 18-jarige Ryan al Najjar uit Joure. Het gaat om twee mannen in de leeftijd van 22 jaar uit Joure en een 24-jarige man uit Leeuwarden. Beiden mannen zitten in volledige beperkingen, wat betekent dat politie en het Openbaar Ministerie geen nadere informatie mogen verstrekken en beide verdachten alleen contact mogen hebben met hun advocaat.

Dinsdag 28 mei rond 09.00 uur werd in het water aan de Knardijk in Lelystad het lichaam aangetroffen van de 18-jarige Ryan al Najjar. De vrouw was door een misdrijf om het leven gekomen. Onder leiding van het Openbaar Ministerie startte de politie met een Team Grootschalig Opsporing (TGO) een groot rechercheonderzoek.

Getuigen gezocht
Met de aanhoudingen is het onderzoek van de politie nog niet klaar. Het slachtoffer is op 22 mei voor het laatst in Joure gezien en de politie onderzoekt wat er in de tussentijd met de vrouw is gebeurd, waar ze is geweest en met wie ze bijvoorbeeld contact heeft gehad. Bent u kort voor het aantreffen van het lichaam in de buurt geweest van de Knardijk en is u iets verdachts opgevallen? Ook die informatie is welkom bij de politie.