Scooterrijder overleden na aanrijding met vrachtwagen

Scooterrijder overleden na aanrijding met vrachtwagen

Geplaatst op 23 april 2024, om 14:33 uur

AMSTERDAM – In Amsterdam is vanmiddag een scooterrijder om het leven gekomen na een botsing met een vrachtwagen op de Haarlemmer Houttuinen.

Het tragische incident vond plaats rond 13.30 uur bij de kruising met de Buiten Oranjestraat en het Bickerseiland. Ondanks pogingen van de hulpdiensten om het slachtoffer te reanimeren, overleed de persoon ter plaatse. De politie is momenteel bezig met een onderzoek op de locatie om te achterhalen hoe de botsing heeft kunnen gebeuren.

Een tweede man die ook op de scooter zat, raakte gewond bij het ongeval. De ernst van zijn verwondingen is nog onbekend. Details over de identiteit en leeftijd van het overleden slachtoffer zijn nog niet vrijgegeven, aangezien de politie eerst de familie in kennis stelt.

Foto’s: Mizzle Media / Michel van Bergen