Man aangehouden op parkeerterrein bij Schiphol na overval in Amsterdam

Man aangehouden op parkeerterrein bij Schiphol na overval in Amsterdam

Geplaatst op 23 april 2024, om 07:50 uur

SCHIPHOL – Meerdere politie-eenheden en de KMar zijn maandagavond achter een busje aan gegaan bij Schiphol. Eerder op de avond is er een auto-overval gepleegd in Amsterdam aan het Theo Frenkelhof op IJburg. De dader is er toen vandoor gegaan.

Een woordvoerder van de politie laat weten dat de wagen later rondom Schiphol werd aangetroffen. Meerdere agenten gingen achter het busje aan. Een woordvoerder van de politie Amsterdam laat weten dat er een persoon is aangehouden.

Het taxi busje is afgesleept door de politie en meegenomen voor onderzoek.

Foto’s: Michel van Bergen

Schiphol – Meerdere politie-eenheden en de KMar zijn maandagavond achter een busje aan gegaan bij Schiphol. Eerder op de avond is er een auto-overval gepleegd in Amsterdam aan het Theo Frenkelhof op IJburg. De dader is er toen vandoor gegaan.
Een woordvoerder van de politie laat weten dat de wagen later rondom Schiphol werd aangetroffen. Meerdere agenten gingen achter het busje aan. Een woordvoerder van de politie Amsterdam laat weten dat er een persoon is aangehouden.
Het taxi busje is afgesleept door de politie en meegenomen voor onderzoek.