Auto raakt van de weg en belandt tussen bomen, automobiliste gewond

Auto raakt van de weg en belandt tussen bomen, automobiliste gewond

Geplaatst op 21 april 2024, om 08:40 uur

AMSTERDAM – Op de Cornelis Lelylaan in Amsterdam is een automobilist op de vroege zondagochtend van de weggeraakt.

De automobilist kwam met haar voertuig tussen de bomen terecht nadat zij van de weg raakte boven op de Cornelis Lelylaan. Meerdere omstanders schoten de vrouw te hulp, de toegesnelde politie-eenheden hebben samen met een aantal omstanders de vrouw ondersteund afwachtend op de ambulancedienst.

Het mobiel medisch team (MMT) werd opgeroepen, maar toen zij ter plaatse kwamen waren zij niet meer nodig. De vrouw is per ambulance vervoerd naar het ziekenhuis. Een berger gaat het voertuig ophalen.

Foto’s Mizzle Media / Mexx van der Lieuw