Politie vindt kilo’s drugs en wapen met munitie in woningen

Politie vindt kilo’s drugs en wapen met munitie in woningen

Geplaatst op 23 februari 2024, om 14:04 uur

SINT WILLEBRORD – Bij het doorzoeken van drie woningen heeft de politie drugs en een wapen met munitie gevonden. Het aangetroffen materiaal omvat onder meer hennep, amfetaminepasta, amfetaminepillen en amfetamineolie. Er is één verdachte gearresteerd.

Op woensdag hebben agenten twee woningen aan de Elzenrijs doorzocht. Hier vonden zij een vuurwapen met munitie, enkele kilo’s amfetaminepasta, ongeveer tien kilo geperste hennep, amfetaminepillen en amfetamineolie. Een 54-jarige man uit Sint Willebrord werd gearresteerd. De politie was naar de woningen gestuurd na een melding via Meld Misdaad Anoniem.

Een dag later, op donderdag, heeft de politie een inval gedaan op het derde adres. Daar werd een paar kilo hennep gevonden, evenals ongeveer 10 kilo amfetaminepasta. Ook troffen ze een gasmasker aan. De politie kwam op dit adres terecht na een melding.

De politie doet verder onderzoek naar de herkomst van het wapen en de drugs.

Foto: Politie