Automobiliste door het lint na eenzijdig ongeval

Automobiliste door het lint na eenzijdig ongeval

Geplaatst op 23 februari 2024, om 07:59 uur

DEN BOSCH – Donderdagavond rond tien voor half 11 heeft een eenzijdig ongeval plaats gevonden op de Zandzuigerstraat in Den Bosch.

Een vrouw die over de Zandzuigerstraat vanuit de richting van de Rietveldenweg kwam, raakte door onbekende oorzaak van de weg en raakte een lichtmast. De vrouw raakte bij het ongeval lichtgewond en werd ter plaatse door medewerkers van de ambulancedienst nagekeken maar hoefde niet naar het ziekenhuis.

Nadat de vrouw was nagekeken door de medewerkers van de ambulancedienst, ging de vrouw compleet door het lint. De vrouw werd vervolgens aangehouden en met spoed overgebracht naar het cellencomplex in Den Bosch. Het vermoeden bestaat dat de vrouw onder invloed was van alcohol en of drugs.

De politie heeft de zaak verder in onderzoek. De weg was na het ongeval in een richting afgesloten. Een bergingsbedrijf heeft het voertuig afgevoerd. De gemeente is ter plaatse gevraagd voor de lichtmast die na het ongeval forse schade op liep.

Foto’s: Bart Meesters