Acteur Bas Muijs betrokken bij heftig ongeluk

Acteur Bas Muijs betrokken bij heftig ongeluk

Geplaatst op 23 februari 2024, om 08:20 uur

NIEUW- VENNEP – Bas Muijs, de acteur uit Den Haag bekend van onder andere Goede Tijden, Slechte Tijden, was betrokken bij een ongeluk met vijf auto’s op donderdagavond. Dit meldde hij aan Omroep West. Muijs reed op de A4 richting Den Haag toen zijn auto bij Nieuw-Vennep werd geraakt, waardoor hij in een tolbeweging belandde.

“Het was angstaanjagend, dat is een understatement,” vertelde Muijs aan Omroep West. “Ik reed met negentig kilometer per uur op de rechterbaan vanwege het slechte weer,” vervolgde hij. “Zonder waarschuwing werd ik van opzij hard geraakt en begon de auto te tollen over de snelweg.” Gelukkig vielen er geen gewonden bij het ongeluk en bleef iedereen ongedeerd. “Het is een wonder dat niemand gewond raakte.” Toch heeft Muijs wel wat overgehouden aan het ongeluk. “Het doet wel pijn allemaal,” voegde Muijs eraan toe.

Na het ongeluk heeft de politie de snelweg kort afgesloten om de auto-onderdelen van de vijf auto’s van de weg te halen, waar het voorbijrazende verkeer tegenaan reed. “Ik weet dat de motorkap van de tegenpartij tegen de voorruit van een derde auto is gekomen. Dit had echt heel slecht kunnen aflopen,” benadrukte Muijs.

Foto’s: Mizzle Media / Michel van Bergen