(Foto’s) Honderdduizenden XTC-pillen aangetroffen in drugslab in woonwijk

(Foto’s) Honderdduizenden XTC-pillen aangetroffen in drugslab in woonwijk

Geplaatst op 23 februari 2024, om 10:31 uur

TILBURG – De politie heeft in een woning aan de Bisschop Ophoviusstraat in Tilburg honderdduizenden xtc-pillen aangetroffen. De pillen werden in de woning geproduceerd op het moment dat agenten binnenvielen. De bewoner is aangehouden.

De politie kwam bij de woning uit na een melding. Dat gebeurde donderdag 22 februari aan het einde van de middag. Het productieproces was op dat moment in volle gang en de tabletteermachine was aan het werk. In de woning lagen een groot aantal zakken met honderdduizenden xtc-pillen, een gigantische hoeveelheid. Ook was er veel MDMA, de werkzame stof in xtc-pillen, aanwezig.

De 39-jarige bewoner is aangehouden en zit nog vast. De politie doet verder onderzoek.