Grote partij gestolen gereedschap aangetroffen in auto

Grote partij gestolen gereedschap aangetroffen in auto

Geplaatst op 23 februari 2024, om 14:32 uur

VENRAY – Donderdagavond heeft de politie in Venray een 22-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats gearresteerd op verdenking van heling. Hij werd betrapt met een partij van ongeveer 135 stuks gereedschap in zijn bezit. Rond 23.30 uur kregen politie-eenheden melding van een slingerende auto op de A73. Agenten hebben de auto gecontroleerd en ontdekten een aanzienlijke hoeveelheid gebruikt gereedschap. Vanwege de bevindingen en het ongeloofwaardige verhaal van de bestuurder werd hij aangemerkt als verdachte van heling en werd de auto met de goederen in beslag genomen.

Het bleek dat het gereedschap gestolen was bij een bouwterrein aan het Denariusplantsoen in Utrecht. Daar waren meerdere opslagcontainers opengebroken en geforceerd.

Foto: Politie