Vier aanhoudingen voor betrokkenheid bij stenen gooien vanaf brug

Vier aanhoudingen voor betrokkenheid bij stenen gooien vanaf brug

Geplaatst op 18 februari 2024, om 21:19 uur

LANDGRAAF – Vier jongens (17, 18 en 19) jaar zijn zondagmorgen 18 februari aangehouden in verband met het gooien van stenen vanaf een brug in Landgraaf. In de nacht van 23 op 24 januari raakte daarbij een aantal auto’s beschadigd. Het viertal is in verzekering gesteld en het onderzoek wordt voortgezet.

In die betreffende nacht hoorden de inzittenden van een personenauto een harde klap op de auto terwijl zij over de Euregioweg in Landgraaf reden. Dat gebeurde ter hoogte van de brug bij de Hompertsweg. Het politieonderzoek heeft ertoe geleid dat zondagmorgen vier jongens; 17, 18, 18 en 19 jaar oud, uit Eygelshoven en Landgraaf zijn aangehouden.