Meerdere gewonden bij frontale botsing

Meerdere gewonden bij frontale botsing

Geplaatst op 18 februari 2024, om 20:31 uur

VEGHEL – In Veghel vond er op de Rembrandtlaan een ernstig verkeersongeval plaats waarbij twee auto’s frontaal op elkaar botsten. Het ongeval, dat zich voordeed rond 19.20 uur in de omgeving van de kruising met het Stadhuisplein, werd veroorzaakt doordat één van de auto’s om nog onbekende redenen op de verkeerde weghelft terechtkwam. Dit incident leidde tot meerdere gewonden onder de inzittenden.

Hulpdiensten, waaronder de brandweer, politie en diverse ambulances, waren snel ter plaatse om assistentie te verlenen. Verschillende gewonden zijn voor behandeling naar het ziekenhuis overgebracht. Ook een traumahelikopter werd ingezet.

De politie is een onderzoek gestart naar de exacte toedracht van de botsing. Gezien de Rembrandtlaan is ingericht met gescheiden rijbanen voor eenrichtingsverkeer, roept het incident vragen op over hoe de voertuigen elkaar frontaal hebben kunnen raken.

Foto’s: Sander van Gils