Handhaving beschoten ‘vanuit uit het niets’, dienstauto geraakt

Handhaving beschoten ‘vanuit uit het niets’, dienstauto geraakt

Geplaatst op 18 februari 2024, om 20:18 uur

GEFFEN – Zaterdagavond omstreeks kwart over negen zijn op de Heesterseweg in het Brabantse Geffen twee gemeentelijke handhavers het doelwit geworden van een schietincident, waarbij waarschijnlijk gebruik is gemaakt van een luchtdrukwapen.

Volgens de politie vond het incident plaats terwijl de handhavers een voertuig aan het controleren waren. Het was al donker, waardoor onduidelijk bleef vanuit welke richting de schoten kwamen.

Er was ook een inslag zichtbaar op de dienstauto van de boa’s. Dit voertuig is voor verder onderzoek overgebracht naar het politiebureau. De politie onderzoekt nog welk type wapen bij het incident gebruikt is.