Dronken automobilist belandt op z’n kop in sloot

Dronken automobilist belandt op z’n kop in sloot

Geplaatst op 19 februari 2024, om 08:05 uur

HEESWIJK-DINTHER – Zondagavond rond 21.40 uur is een automobilist met zijn auto van de weg geraakt en ondersteboven in een naastgelegen sloot tot stilstand gekomen.

Het ongeval gebeurde op de N279 bij Heeswijk-Dinther. De automobilist reed richting Den Bosch, raakte door onbekende oorzaak van de weg, reed door een heg, kruiste de parallelweg en belandde vervolgens ondersteboven in de sloot. De automobilist wist wonder boven wonder op eigen kracht zijn voertuig te verlaten. De brandweer zocht naar mogelijk andere inzittende, maar die waren niet niet.

De ambulancedienst bekommerde zich over het slachtoffer, die zijn hoofd flink gestoten had. Een bergingsbedrijf gaat het voertuig uit de sloot takelen. De parallelweg is afgesloten voor het verkeer. Bij een alcoholtest blies de man 515 ugl, bijna 2,5 keer zoveel als toegestaan. Er wordt proces verbaal opgemaakt, zo laat de wijkagent weten.

Foto’s: Sander van Gils