Jongen (13) omgekomen bij ongeluk A15, zes andere raken gewond

Jongen (13) omgekomen bij ongeluk A15, zes andere raken gewond

Geplaatst op 19 februari 2024, om 08:25 uur

DEIL –Bij een verkeersongeval in de nacht van zondag op maandag op het knooppunt Deil is een 13-jarige jongen uit Utrecht om het leven gekomen, zo bevestigt de politie. Zes andere personen die in de camper zaten, liepen verwondingen op.

De politie geeft aan dat het om een familie ging die in de camper reisde. Het betreft een tragisch eenzijdig ongeval, waardoor het verder geen onderwerp van politieonderzoek is, aldus een politiewoordvoerder. Er wordt verder geen informatie over het incident vrijgegeven.

De exacte oorzaak van het ongeval is onbekend. Het gebeurde op de toerit naar de A15 bij het knooppunt Deil, waar de wegen vanuit Utrecht en Den Bosch samenkomen richting Tiel. De toegangswegen naar de A15 zijn na het ongeval tijdelijk gesloten geweest. De details over hoe het ongeval heeft kunnen plaatsvinden, blijven onduidelijk.

Foto’s: Marco van Deick / Persbureau Heitink