Harddrugs in auto; automobilist aangehouden

Harddrugs in auto; automobilist aangehouden

Geplaatst op 16 februari 2024, om 10:00 uur

VENLO – Een automobilist uit Noord-Duitsland is woensdag aangehouden nadat bij controle bleek dat hij enkele kilo’s harddrugs bij zich had. De man werd gecontroleerd toen hij vanuit Duitsland de grens overstak bij Venlo. Hij is aangehouden en zal vandaag voorgeleid worden aan de rechter-commissaris.

Woensdagavond voerde het Grensoverschrijdende PolitieTeam (GPT), een samenwerking tussen de Koninklijke Marechaussee/Nationale Politie en de Duitse Polizei, een controle uit op een automobilist die de grens passeerde. In de auto van de man trof de politie enkele kilo’s harddrugs aan.

De 19-jarige Duitse bestuurder is aangehouden en de politie is een onderzoek gestart.