Moeder familiedrama 90 dagen langer vast

Moeder familiedrama 90 dagen langer vast

Geplaatst op 2 februari 2024, om 11:22 uur

ALMERE – De 28-jarige moeder, die wordt verdacht van het doden van haar kind in Almere Haven, zal nog eens negentig dagen in hechtenis blijven, zoals gemeld door Omroep Flevoland. Het kind overleed op 16 januari in een woning aan de Bovenloop.

Op die dinsdagavond werden hulpdiensten naar het appartement gestuurd voor reanimatie, maar hun inspanningen mochten niet baten voor het kind. Een ander kind, vermoedelijk een broertje of zusje, raakte gewond maar wordt naar verluidt herstellende. Het Openbaar Ministerie heeft later aangegeven dat de moeder ook haar andere kind had willen doden.

De politie heeft onderzoek gedaan in en rondom de woning, maar het blijft onduidelijk wat er precies is gebeurd. De leeftijden van de kinderen zijn niet bekendgemaakt, en er waren geen andere personen in het huis op het moment van het incident.