Groot geldbedrag en drugs aantroffen tijdens inval, verdachte aangehouden

Groot geldbedrag en drugs aantroffen tijdens inval, verdachte aangehouden

Geplaatst op 25 januari 2024, om 13:10 uur

ALMERE – Woensdagavond heeft de politie een instap gedaan in een woning aan de Leemwierde in Almere. Tijdens de instap werd direct één persoon aangehouden.

De geplande instap leidde naar een enorme hoeveelheid contant geld, drugs en waardevolle goederen. In de woning is een man aangehouden. Er wordt een onderzoek ingesteld naar de spullen, cash, de drugs en de aangehouden verdachte.

Speciale eenheid
Vanwege de vondst in de woning werd ook een speciale eenheid ingezet. De Bewaking Eenheid kwam met spoed ter plaatse en heeft voor een tijd de woning beveiligd. Inmiddels zijn alle goederen, contanten en drugs door deze eenheid beveiligd afgevoerd en zal het worden vernietigd. Ook heeft er enige een politiehelikopter rondom de woning gevlogen. Dit ter ondersteuning van hun collega’s op straat.