Moeder familiedrama probeerde ook andere kind om te brengen

Moeder familiedrama probeerde ook andere kind om te brengen

Geplaatst op 19 januari 2024, om 22:06 uur

ALMERE – De vrouw die dinsdag in Almere Haven werd aangehouden op verdenking van het doden van haar kind, wordt nu ook beschuldigd van een poging tot levensberoving van haar andere kind, volgens het Openbaar Ministerie, dat de Almeerse verdenkt van moord en poging tot moord. De rechtercommissaris heeft vrijdagmiddag besloten dat de vrouw nog eens 14 dagen in hechtenis mag blijven.

Dinsdagavond laat werden hulpdiensten opgeroepen naar een woning aan de Bovenloop om een kind te reanimeren. Ondanks de inspanningen van de hulpverleners is het kind ter plaatse overleden. Woensdag was al bekendgemaakt dat bij het incident in de woning een tweede kind gewond was geraakt. Nu is dus duidelijk dat de gearresteerde moeder ook verantwoordelijk wordt gehouden voor deze verwondingen.

De gebeurtenissen in de woning blijven echter nog steeds onduidelijk. Er was niemand anders aanwezig in het huis toen het drama zich voltrok.