Man (73) aangehouden na vermissing vrouw

Man (73) aangehouden na vermissing vrouw

Geplaatst op 20 januari 2024, om 14:40 uur

ZWIJNDRECHT – Vrijdagavond is er een vrouw van de Ruys de Beerenbrouckstraat in Zwijndrecht als vermist opgegeven door een naaste van haar. Na een grote zoektocht is de vrouw zaterdagochtend gevonden in haar woning. Een 73-jarige man is aangehouden, zijn rol wordt onderzocht.

Nadat de melding van de vermiste vrouw binnenkwam, zijn er meerdere eenheden een zoektocht gestart. In de lucht en op het water werd er meegekeken en gezocht. Vandaag, zaterdagochtend rond 10.00 uur, vonden politieagenten haar op zolder van haar woning. Ze was er niet best aan toe en is in kritieke toestand door de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De man, met wie ze daar woonde, is aangehouden. Agenten onderzoeken zijn rol in deze zaak.