Onderzoek naar gebeurtenissen voor steekincident bij 82-jarige man

Onderzoek naar gebeurtenissen voor steekincident bij 82-jarige man

Geplaatst op 19 januari 2024, om 11:16 uur

ROTTERDAM – In het onderzoek naar het steekincident van in Rotterdam Overschie is de politie op zoek naar informatie met betrekking tot de gebeurtenissen voorafgaand aan het incident. Op die donderdagochtend raakte een 82-jarige man uit Maassluis ernstig gewond toen hij omstreeks 10.15 uur werd neergestoken. Kort daarna werd een 46-jarige man uit Polen aangehouden door de politie. Hij zit in hechtenis en wordt ondervraagd. Het slachtoffer bevindt zich in het ziekenhuis en zijn toestand is nog steeds kritiek.

Mogelijk heeft de verdachte voorafgaand aan het steekincident mensen lastiggevallen of op een hinderlijke manier benaderd in de wijk Overschie. De politie wil graag in contact komen met personen die hier getuige van zijn geweest. De verdachte is een 46-jarige Poolse man met een lichte huidskleur, kort haar of kaal. Hij droeg zwarte kleding en spreekt geen Nederlands.

Indien u op donderdagochtend door hem benaderd bent of hebt gezien dat hij anderen lastigviel, verzoekt de politie u vriendelijk om contact op te nemen via het nummer 0900-8844 en te vragen naar de recherche van district Rijnmond Noord.