22-jarige vrouw uit Oekraïne overleden nadat ze werd doodgereden op snelweg

22-jarige vrouw uit Oekraïne overleden nadat ze werd doodgereden op snelweg

Geplaatst op 27 november 2023, om 12:27 uur

BATHMEN – Op zaterdagavond heeft er rond 23:30 een dodelijk ongeval plaatsgevonden op de A1 bij Bathmen. Inmiddels is het onderzoek afgerond en is duidelijk dat het hier ging om een noodlottig ongeval. Een 22- jarige vrouw uit Oekraïne is bij dit noodlottige ongeval overleden.

Het onderzoek naar de aanrijding is afgerond. Er zijn afgelopen weekend getuigen gehoord en zaterdagnacht was de snelweg afgesloten voor sporenonderzoek. De bestuurder van de auto werd zaterdagnacht aangehouden, maar na onderzoek bleek dat het ging om een noodlottig ongeval. De bestuurder is geen verdachte meer.

Er zijn meerdere mensen die getuige zijn geweest, enkelen zijn nog voordat het ongeval gebeurde, gestopt om hulp te verlenen. De politie heeft deze mensen ’s nachts zoveel mogelijk op het politiebureau ontvangen om hun verhaal te horen en om hun gegevens te noteren. Ze brengen hen in contact met Slachtofferhulp Nederland, omdat ze getuige geweest zijn van een dodelijk ongeval. Getuigen kunnen ook altijd op eigen initiatief contact leggen met slachtofferhulp.

LEES OOK: Telefoon valt uit auto, vrouw stapt uit om te zoeken en wordt doodgereden