Verdachte aangehouden na geweldsincident Ter Apel

Verdachte aangehouden na geweldsincident Ter Apel

Geplaatst op 30 oktober 2023, om 13:55 uur

TER APEL – Zondagochtend heeft er een geweldsincident plaatsgevonden aan de Ter Apelervenen. Een man is hierbij gewond geraakt. Agenten hebben direct een verdachte aangehouden. Het onderzoek naar wat er precies is gebeurd loopt.

Zondagochtend 29 oktober rond 9:50 uur kwam bij de meldkamer de melding binnen van een steekincident. De politie kwam direct met meerdere eenheden ter plaatse en startte direct een (sporen)onderzoek. Het slachtoffer, een 55-jarige man uit Ter Apel, werd overgebracht naar het ziekenhuis. Uit het eerste onderzoek is gebleken dat het slachtoffer bij een geweldsincident onder meer is gestoken en geslagen.

Verdachte aangehouden
Zondag aan het einde van de ochtend kon een verdachte worden aangehouden. Het gaat om een 42-jarige man, die verblijft in Ter Apel. Hij zit op dit moment nog vast. Uit onderzoek moet blijken wat de aanleiding is geweest voor het geweldsincident en wat zich precies heeft afgespeeld aan de Ter Apelervenen.