Update: Meisje (14) overleden aan verwondingen na ongeval

Update: Meisje (14) overleden aan verwondingen na ongeval

Geplaatst op 13 oktober 2023, om 19:10 uur

DOETINCHEM – Op vrijdagochtend heeft er een ernstig ongeval plaatsgevonden op de rotonde bij het Zaagmolenpad in Doetinchem, waarbij een 14-jarig meisje uit Wehl ernstig gewond is geraakt. Het slachtoffer was onderweg van De Huet naar school toen ze werd over het hoofd gezien door de bestuurster van een witte personenauto. Als gevolg hiervan raakte het meisje zwaargewond en werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis vervoerd.

De bestuurster van de auto is volgens de standaardprocedure aangehouden. Na het ongeval werd de Energieweg afgesloten voor al het verkeer, terwijl de politie ter plaatse onderzoek verrichtte.

De politie heeft vrijdagavond laten weten dat het meisje aan haar verwondingen is overleden. De politie doet een beroep aan het publiek via social media en verzoekt getuigen die iets hebben gezien van het ongeval op vrijdagochtend om zich te melden. Tevens worden mensen met camerabeelden of dashcambeelden verzocht deze ter beschikking te stellen voor het lopende onderzoek.