Parkeeroverlast leidt tot vondst 41,5 kg hennep

Parkeeroverlast leidt tot vondst 41,5 kg hennep

Geplaatst op 3 september 2023, om 11:10 uur

BREDA – In een foutgeparkeerde vrachtwagen is 41,5 kilo hennep aangetroffen. De gebruiker van de vrachtwagen is later aangehouden.

Het begon allemaal met een melding van parkeeroverlast aan de Antiloopstraat. Boa’s van de gemeente hadden deze melding gekregen en waren er op zaterdag om 9.00 uur op af gegaan. Een huurvrachtwagen stond daar voor een uitrit. De eigenaar van de vrachtwagen werd gebeld en kwam ter plaatse.

Hennep
Toen die de vrachtwagen opende bleken er in de laadruimte meerdere tassen met hennep te staan. De politie werd meteen gebeld. Er werd een onderzoek gestart en de identiteit van een verdachte, de huurder van de vrachtwagen, was snel bekend.

Deze 40-jarige man uit Breda is in de loop van de dag aangehouden. Het onderzoek loopt nog.