Meisje (14) overvallen in bushalte

Meisje (14) overvallen in bushalte

Geplaatst op 2 september 2023, om 12:22 uur

BREDA – Een meisje van 14 jaar is vrijdagmiddag om 15.00 uur overvallen door een jongen van mogelijk Marokkaanse afkomst.

Het meisje hield haar telefoon vast, die was voorzien van een transparant hoesje met enkele bankbiljetten erin. Op dat moment passeerden drie jongens op de fiets. Ze stopten en een van hen kwam terug en vroeg haar om de tijd. Plotseling greep hij de telefoon uit haar hand en rende weg. Terwijl hij wegrende, haalde hij het geld uit het hoesje en gooide de telefoon op de grond. Vervolgens fietsten de jongens weg.

De verdachte is een jongen van ongeveer 15 jaar oud en lijkt mogelijk van Marokkaanse afkomst te zijn, met ten minste een licht getinte huidskleur. Hij reed op een zwarte fiets en had donkerkleurige ogen. Hij droeg een donker joggingpak.