Man (70) spreekt tiener aan op fout gedrag en krijgt klappen

Man (70) spreekt tiener aan op fout gedrag en krijgt klappen

Geplaatst op 2 september 2023, om 11:30 uur

BREDA – In winkelcentrum Heksenwiel in Breda heeft een jongen een 70-jarige man in het gezicht geslagen, nadat de man hem had aangesproken op zijn rijgedrag. Het incident vond plaats op vrijdagmiddag toen de jongen op een brommer door het winkelcentrum reed.

De jongen reageerde agressief op de opmerking van de man en sloeg hem herhaaldelijk in het gezicht. Omstanders probeerden te bemiddelen. Voor de verdachte vertrok, slaagde iemand erin snel een foto van het kenteken te maken.

Ondertussen bekommerde een persoon in het winkelcentrum zich om het zeventigjarige slachtoffer, dat bloedde in het gezicht en mogelijk zijn neus had gebroken als gevolg van de klappen, volgens de politie.

Dankzij de foto van het kenteken werd de brommer snel op vrijdag gevonden, geparkeerd bij het huis van de ouders van de jongen. Op dat moment was de jongen echter niet thuis. Hij beweerde tegen zijn moeder dat een man tegen zijn scooter had geschopt, wat tot een conflict had geleid.

De jongen werd op zaterdagochtend vroeg in zijn ouderlijk huis gearresteerd.