UPDATE: Stiefvader vindt dood meisje met fiets in sloot

UPDATE: Stiefvader vindt dood meisje met fiets in sloot

Geplaatst op 25 juli 2023, om 19:32 uur

ROSSUM –  Dinsdagavond is er in een sloot langs de Slotselaan in Rossum een overleden meisje aangetroffen. Ze lag met haar fiets in het water. De hulpdiensten rukten aan het begin van de avond uit na een melding van een persoon te water.

De hulpdiensten rukten rond 17:30 uur uit nadat er een melding over een persoon te water was binnengekomen. Na een zoektocht was de tiener in de sloot gevonden door haar stiefvader, zo bevestigd de politie. Zij was al overleden bij aankomst.

Epileptische aanval
De tiener uit Heerewaarden was in de ochtend, rond de klok van 08:00 uur onderweg naar haar werk bij een supermarkt in Rossum vertrokken, waarbij ze onderweg mogelijk een epileptische aanval kreeg, laat de politie weten. Daarbij is ze vermoedelijk de sloot in gereden. Hoelang ze daar heeft gelegen, is niet bekend. Vanaf de weg is de sloot moeilijk te zien, waardoor het slachtoffer vermoedelijk al een tijd lang ongezien in het water lag.

Onderzoek
De politie onderzoekt onder welke omstandigheden ze in het water terecht is gekomen. Camerabeelden uit de omgeving worden opgevraagd en bekeken voor het onderzoek.

Foto’s: Bart Meesters