Man die in politiebureau overleed is 38-jarige man

Man die in politiebureau overleed is 38-jarige man

Geplaatst op 24 juli 2023, om 17:45 uur

APELDOORN – De arrestant die zondagmiddag in het politiebureau van Apeldoorn is overleden is een 38-jarige man uit die gemeente. Dat laat het Openbaar Ministerie (OM) weten. De Rijksrecherche, onderdeel van justitie, onderzoekt wat er precies is gebeurd.

De politie kreeg zondagmiddag een melding van een man “die zich vreemd gedroeg” aan de 1e Wormenseweg in het zuiden van Apeldoorn. De man werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau, waar hij onwel werd. Hij is nog gereanimeerd, maar overleed ter plekke.

Volgens regionale media liep de man naakt over straat, maar de politie kon zondag alleen zeggen dat hij vreemd gedrag vertoonde. Ook een woordvoerder van het OM kon maandag niet bevestigen dat de man naakt over straat ging. Nu het onderzoek naar de zaak nog loopt, kunnen er geen details over naar buiten worden gebracht, zegt de woordvoerder.

Foto: Persbureau Heitink

 

Door: ANP