Twee explosies bij woningen, woning brand volledig uit

Twee explosies bij woningen, woning brand volledig uit

Geplaatst op 15 juli 2023, om 08:15 uur

ROTTERDAM – In Rotterdam hebben in de nacht van vrijdag op zaterdag twee explosies plaatsgevonden. Die waren bij woningen in Rotterdam-Noord en Rotterdam-Feijenoord. Niemand raakte gewond, meldt de politie.

De eerste explosie was rond 02.45 uur aan de Jensiusstraat. Na de explosie ontstond er brand. Die heeft de brandweer geblust. De bewoner is voor de zekerheid nagekeken door het ambulancepersoneel. Volgens het AD sloegen de vlammen uit de woning.

Ongeveer een uur later was het raak aan de Nassaustraat. Getuigen zagen daar een auto wegrijden na de ontploffing. Ook hier brak brand uit, meldt het AD. Volgens de krant was dezelfde portiek in de zomer van 2021 beschoten.

Foto’s: Nieuws op Beeld