Ernstig incident in zwembad: kind gereanimeerd

Ernstig incident in zwembad: kind gereanimeerd

Geplaatst op 14 juli 2023, om 19:57 uur

RIDDERKERK – In zwembad De Fakkel in Ridderkerk is vrijdagmiddag een kind in het water in nood geraakt.

Hulpdiensten, inclusief een traumahelikopter, zijn naar de locatie gekomen. Het kind is langdurig gereanimeerd en met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Volgens een woordvoerder van de politie verkeert het kind in een zorgelijke toestand. Het kind is tussen de 4 en 12 jaar oud. Op het moment van het incident waren er veel mensen aanwezig in het zwembad, dat geopend was voor vrij zwemmen. De politie heeft nog geen informatie over de oorzaak van het ongeval en er zal verder onderzoek plaatsvinden om te achterhalen wat er precies is gebeurd.

Het zwembad is momenteel gesloten vanwege de omstandigheden.