UPDATE: Dode bij schietpartij woonwagenkamp op klaarlichte dag

UPDATE: Dode bij schietpartij woonwagenkamp op klaarlichte dag

Geplaatst op 25 juni 2023, om 17:25 uur

MAARHEZE -Door een schietpartij op het woonwagenkamp in Maarheeze is zondagmiddag een man om het leven gekomen. Een tweede persoon raakte gewond en is naar het ziekenhuis gebracht, maakte de politie bekend. Een verdachte is aangehouden. De politie is naar eigen zeggen met veel eenheden aanwezig.

Meldingen van een schietpartij bij De Vinnen in het buitengebied van het Brabantse dorp kwamen rond 16.15 uur bij de politie binnen. Eenmaal ter plaatse vond de politie twee slachtoffers, waarbij een van hen aan zijn verwondingen was overleden. De politie heeft een vuurwapen gevonden en in beslag genomen.

De politie zoekt nog uit wat er precies gebeurd is. Over de aard van de verwondingen van het tweede slachtoffer is nog niets bekend.

Foto’s & Video: Rico Vogels