Brabander (49) stort neer en overlijdt in Oostenrijk

Brabander (49) stort neer en overlijdt in Oostenrijk

Geplaatst op 25 juni 2023, om 13:51 uur

BRAMBERG – In de nacht van zaterdag op zondag is een Nederlandse e-biker om het leven gekomen in  het Oostenrijkse Bramberg. De man was toerist in Oostenrijk heeft een drie meter diepe beekbedding over het hoofd gezien en is erin gevallen.

Bronnen melden aan 112Nederland.nl dat het gaat om een man uit Gemert. Hij overleed ter plekke aan zijn verwoningen meldt de regionale politie. De 49-jarige man uit Gemert en een 54-jarige Eindhovenaar waren van Neukirchen naar Bramberg toen ze in een drie meter diepe beekbedding warengestort. De Eindhovenaar raakte zwaargewond aan zijn hoofd, maar is buiten levensgevaar.

Persbureau APA meldt dat de politie zegt dat ze de beek niet zagen, omdat hun fietsen geen verlichting voerde. Tevens droegen ze ook geen helm.