Twee jonge kinderen aangereden door scooterrijder in stad

Twee jonge kinderen aangereden door scooterrijder in stad

Geplaatst op 23 juni 2023, om 20:12 uur

BERGEN OP ZOOM – Een scooterrijder heeft vrijdagmiddag twee jonge kinderen aangereden in de Zuivelstraat. Twee ambulanceteams kwamen met grote spoed ter plaatse. Agenten hebben van de betrokken scooterrijder een verklaring opgenomen en onderzoeken hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren.

Hulpdiensten kregen de melding van het ongeval omstreeks 16:10 uur binnen. Eén kindje liep dusdanig letsel op deze met spoed naar het ziekenhuis is overgebracht. Ook het tweede kindje is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

De scooterrijder raakte ook licht gewond maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Naar de oorzaak van het ongeval zal een uitgebreid onderzoek worden ingesteld.

Foto’s: Venema Media