Vakantie gaat in vlammen op bij camping

Vakantie gaat in vlammen op bij camping

Geplaatst op 25 juni 2023, om 09:34 uur

BERGEIJK – In de nacht van zaterdag op zondag, rond drie uur, heeft er zich een brand voorgedaan op camping De Paal aan de Paaldreef in Bergeijk. Een camper is hierbij volledig in vlammen opgegaan.

De aanwezige personen in de camper werden gewekt door een knetterend geluid. Ze vermoedden meteen dat er sprake was van brand en konden op tijd het voertuig verlaten. Vervolgens zijn ze nagekeken door het ambulancepersoneel.

De brandweer heeft snel kunnen ingrijpen en het vuur onder controle gekregen, maar de camper kon helaas niet worden gered. Gelukkig is een hete gasfles veiliggesteld en afgekoeld. Op deze camping staan de campers op ruime afstand van elkaar, waardoor het vuur niet kon overslaan.

Foto’s: Rico Vogels