Snelweg dicht na aanrijding met familie gans

Snelweg dicht na aanrijding met familie gans

Geplaatst op 25 juni 2023, om 09:14 uur

ROTTERDAM – De snelweg A20 was zondagochtend afgesloten tussen het Terbregseplein en afrit Capelle aan den IJssel. Een automobilist botste met hoge snelheid op een groep overstekende ganzen. De schade aan de auto moet aanzienlijk zijn geweest, gezien de ravage van de ganzen op de snelweg.

Rijkswaterstaat sloot vanaf het Terbregseplein de snelweg in de richting van Utrecht af. Verkeer wordt omgeleid over de A16 om vervolgens bij de afrit Kralingen-Crooswijk te keren.

Een bedrijf is ter plaatse gekomen om de troep van de ganzen op te ruimen. Voor zover bekend is de bestuurder van de auto niet gewond geraakt. De auto moest wel met een bergingsbedrijf worden afgevoerd.

Foto’s: Nieuwsopbeeld