Drie aanhoudingen na steekpartij

Drie aanhoudingen na steekpartij

Geplaatst op 25 juni 2023, om 14:59 uur

BERGEN OP ZOOM – De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag drie mensen aangehouden voor de mogelijke betrokkenheid bij een steekpartij in Bergen op Zoom. Die zou in een huis aan de Kastanjelaan in Gageldonk-West zijn geweest. Ook het slachtoffer, een 31-jarige man, is verdachte.

De man meldde zich zondag rond 01.30 uur bij de spoedeisende hulp met een steekwond. “Op de vraag hoe hij aan zijn verwondingen komt, legt hij vervolgens een vage verklaring af”, aldus de politie. In de woning aan de Kastanjelaan vond de politie daarna sporen van een vechtpartij en bloedsporen. De drie mensen die aanwezig waren op het adres, twee mannen en een vrouw, zijn aangehouden.

De politie doet verder onderzoek naar de toedracht van het incident.

Foto’s: Venema Media