Tiener in zijn arm gestoken tijdens skateboarden, jonge daders gezocht

Tiener in zijn arm gestoken tijdens skateboarden, jonge daders gezocht

Geplaatst op 9 juni 2023, om 08:23 uur

PURMEREND – Woensdagavond werd een jonge skateboarder uit Purmerend rond 19.30 uur plotseling in zijn arm gestoken. De 16-jarige jongen was aan het skaten in het Leeghwaterpark bij de IJsselmeerlaan.

De politie is op zoek naar getuigen van het incident. Terwijl de tiener onder het viaduct skatete, werd hij uitgescholden door twee jongens. Ze begonnen hem te achtervolgen en één van hen stak de skateboarder vervolgens in zijn arm. Dit is niet de eerste keer dat er iets vervelends gebeurt in het Leeghwaterpark, aangezien zo’n vier maanden geleden ook al een 14-jarige jongen werd mishandeld.

De politie is op zoek naar twee jongens van ongeveer 16 jaar oud. Eén van hen droeg een opvallende rode broek en was fors gebouwd met een lengte van ongeveer 1.75 meter. Beide jongens waren gekleed in het zwart. Na het steekincident is de 16-jarige skateboarder weggevlucht en heeft hij zich laten behandelen in het ziekenhuis. De politie roept getuigen op om zich te melden.