Motoragent en scooterrijder gewond bij frontale botsing

Motoragent en scooterrijder gewond bij frontale botsing

Geplaatst op 7 juni 2023, om 18:42 uur

KOOG AAN DE ZAAN – Op woensdagmiddag rond half vijf vond er op de Provincialeweg in Koog aan de Zaan een ongeval plaats waarbij een motoragent betrokken was. De motoragent kwam in aanrijding met een scooterrijder.

Het ongeval vond plaats in de buurt van treinstation Zaandijk-Zaanse Schans. Omstanders waren getuige van het incident en boden direct hulp. Volgens getuigen volgde de motoragent de scooterrijder. Het is echter niet duidelijk of er sprake was van een achtervolging.

Vlak voor het ongeluk probeerde de scooterrijder een manoeuvre te maken. De scooterrijder is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De medische toestand van de motoragent is nog onbekend. Het onderzoek naar het ongeval zal worden uitgevoerd door de verkeersongevallenanalyse van een andere regio.

Foto’s: Inter Visual Studio / Sander Disselkoter