Ambulance staat vast in gras, brandweer schiet te hulp

Ambulance staat vast in gras, brandweer schiet te hulp

Geplaatst op 10 mei 2023, om 13:34 uur

GELDROP – Een ambulance van de middelcomplex zorg (vervoer ambulance) heeft woensdag de hulp van de Geldropse brandweer in moeten schakelen.

De ambulance moest een patiënt ophalen om over te brengen naar een zorgcentrum, toen de ambulance wilde keren op het gras reed de chauffeuse de wagen vast. Ondanks dat er al enkele houten platen en balken waren neer gelegd had dit niet het juiste effect. De brandweer werd opgeroepen om de ambulance met hulp van flink was spierkracht los te krijgen.

Dit had het beoogde effect, de ambulance kwam los en heeft de patiënt overgebracht. Door het incident is de patiënt niet in gevaar geweest of heeft ze geen hinder gehad omdat het geen spoed incident was.

Foto’s: Dave Hendriks

facebook