Grote ravage en gewonden bij ernstig ongeval N264

Grote ravage en gewonden bij ernstig ongeval N264

Geplaatst op 10 mei 2023, om 10:28 uur

MILL – Op de Volkelseweg (N264) in Mill zijn woensdagochtend een auto, bestelbus en een vrachtwagen met elkaar in botsing gekomen. Hierbij zijn twee personen gewond geraakt, maar het is nog niet bekend hoe ernstig hun verwondingen zijn. De weg is bezaaid met brokstukken en de voertuigen zijn flink beschadigd.

De vrachtwagen, die geladen was met 16 ton melk, raakte na de botsing van de weg af en belandde in de struiken langs de kant van de weg. Voordat de truck weggesleept kan worden, moet eerst de tank leeggepompt worden. Dit is nodig om verdere schade te voorkomen en de vrachtwagen veilig te kunnen verplaatsen.

Vanwege de werkzaamheden om de vrachtwagen te bergen en de weg vrij te maken, is de N264 tussen de aansluiting met de N277 en Wilbertoord in beide richtingen afgesloten. Naar verwachting zal de weg tot ongeveer half twee vanmiddag dicht blijven. Het verkeer wordt omgeleid en er ontstaat daardoor flinke vertraging.

De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval en de weg blijft voorlopig afgesloten. Het is nog onduidelijk wat er precies gebeurd is en hoe het ongeval heeft kunnen plaatsvinden.

Foto’s: Persbureau SK-Media