Bestelbus kantelt en beland in sloot

Bestelbus kantelt en beland in sloot

Geplaatst op 9 mei 2023, om 22:58 uur

STEENBERGEN – Op dinsdagavond is er een bestelbusje gekanteld en in een sloot terecht gekomen langs de Steenbergseweg nabij Lepelstraat.

De ambulance is ter plaatse gekomen om beide inzittenden te onderzoeken. Vanwege de ernst van de situatie is ook een traumahelikopter opgeroepen, maar deze is snel geannuleerd. De politie ontving de melding van het ongeval rond 20:15 uur. Het bestelbusje kwam uit de richting van Steenbergen toen het in de bocht voor Lepelstraat verkeerd ging. De bestuurder heeft een verklaring afgelegd aan de agenten en er zal een rapport over het ongeval worden opgesteld. Beide inzittenden hoefden niet naar het ziekenhuis en zijn opgehaald door bekenden.

Een bergingsbedrijf zal het bestelbusje uit de sloot takelen en afvoeren.

Foto’s: Venema Media