Omwonenden moeten hun huis uit na brand in restaurant

Omwonenden moeten hun huis uit na brand in restaurant

Geplaatst op 8 mei 2023, om 09:50 uur

AMSTERDAM – In een restaurant aan de Camperstraat in Amsterdam heeft in de nacht van zondag op maandag een brand gewoed. Mogelijk was de brand het gevolg van een explosie of brandstichting, meldt NH Nieuws.

Rond 02:10 uur kwam de melding van de brand binnen bij de meldkamer, waarna de brandweer werd gealarmeerd. Een buurtbewoner liet weten dat omwonenden door de politie werden gesommeerd om hun woning te verlaten. Een andere omstander meldt dat de brand mogelijk een gevolg is van een explosie die heeft plaatsgevonden.

Of er daadwerkelijk een explosie of brandstichting heeft plaatsgevonden, kon de politie niet zeggen. Wel is er na het incident onderzoek gedaan.