Man (42) dood bij ernstig eenzijdig ongeval bij veerboot

Man (42) dood bij ernstig eenzijdig ongeval bij veerboot

Geplaatst op 8 mei 2023, om 07:10 uur

BREEZAND – In de nacht van zondag op maandag is een automobilist tegen een afmeerpaal gebotst op de Molenvaart in Breezand. De bestuurder, een 42-jarige man uit Hollands Kroon, kwam hierbij om het leven.

Even voor middernacht kwam de melding van het ongeluk binnen bij de meldkamer. Hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter en verschillende brandweereenheden, werden met spoed opgeroepen. Ter plekke troffen de hulpdiensten een voertuig aan die tegen de houten bielzen waar de veerboot aanmeert was gebotst.

Ondanks de snelle inzet van de hulpdiensten, mocht de hulp niet meer baten en overleed het slachtoffer. De Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) doet onderzoek naar de toedracht van het ongeluk.

Foto’s: Inter Visual Studio